Tätä elokuvaa vuokratessani tunsin hiukan epäluuloja. Monista henkilöistä (Teräsmies, Batman, ym) tehdään näitä "kuinka kaikki alkoi"-elokuvia, mutta koitin silti avoimin mielin katsoa edes tarinan Hannibalista, joka ei onneksi ole mikään lempein sankari.
Olin yllättynyt ensin siitä, kuinka karuksi elokuva osoittautui. Ok, tietysti kyseessä oli Hannibal mutta kuvittelin että tämän tarina alkaisi ensin jollain upealla elämällä. Siinä vaiheessa kun ilmeni että tämän vanhemmat kuolivat sotilashyökkäyksessä ja sotilaat tekivät Hannibalin siskosta keiton, niin kuvitelmat hajosivat. Hannibalin näyttelijä oli erittäin vakuuttava, eikä mikään suloinen kansikuvapoika joka ei osaa näytellä. Elokuvan juoni oli yllättävän hyvä ja olin tyytyväinen, kun juonta ylipäätään oli. Tätä oli tosissaan tehty ajatuksen kanssa.
Kokonaisuudessaan tykkäsin tosi paljon ideasta, että Hannibal jahtasi siskonsa murhaajia viimeiseen mieheen saakka, ja en malta odottaa kun pääsen katsomaan Uhrilampaat, Hannibalin, ja Punaisen Lohikäärmeen.

Arvosana: 4½
+ juoni
+ toteutus
+ näyttelijät
+ puvut
- Hannibalin luonne ei paistanut kauhean selvästi
- raakuus (tosin makuasia)